Kontakt


V podjetju Kakadu d.o.o. se ukvarjamo z zastopstvom in prodajo stilskih izdelkov vrhunske kakovosti za male nagajivčke od rojstva dalje.

Pri izbiri idelkov dajemo največji poudarek kakovosti in varnosti izdelkov, upoštevamo priporočila strokovnjakov, stremimo k inovativnosti in vrhunskemu oblikovanju.  • Viseče mreže in rute za nošenje dojenčka - t.im. slingi novozelandskega podjetja Natures Sway, so narejeni iz ekološko pridelanega bombaža in konoplje.
  • Viseče mreže in slingi nemškega podjetja Amazonas imajo pečat ekološke neoporečnosti Eko Seal in certifikat varnosti TUV.
  • Posteljico Bednest angleškega proizvajalca priporoča največje britansko združenje staršev.
  • Vrhunsko oblikovana kolesa in poganjalci nemškega podjetja Kokua (like a bike in like to bike) sodijo med najlažje in najboljše tovrstne izdelke po svetu in imajo nemški certifikat Dobra Igrača.
  • Designerska oblačila za dojenčke avstralskega podjetja Noo design sicer niso narejena iz organskega bombaža ( 100% navadni bombaž), so pa tako prisrčna in nekaj posebnega, da so se nam zdela primerno darilo ob rojstvu otroka.


Kontaktni podatki:


Kakadu d.o.o.
Pilonova ulica 34
1000 Ljubljana
Tel: 051-346-955
Kontakt: Ksenja Klepec Šimenc

Kakadu d.o.o.
Pilonova 34
1000 Ljubljana
Tel: 051-346-955
E-mail: prodaja@kakadu.si
Url: www.kakadu.si