Pogosta vprašanja kupcev


Katera starostna skupina otrok lahko vozi otroško kolo brez pedal LIKEaBIKE?

LIKEaBIKE je namenjen otrokom med 2 in 5 leti. Vendar se tudi 6- in 7- letniki neverjetno zabavajo s temi priljubljenimi kolesi.

Kakšne prednosti imajo otroci, ki se učijo voziti s kolesom LIKEaBIKE?

LIKEaBIKE spodbuja otroke, da razvijajo svoje motorične sposobnosti in občutek za ravnotežje. To je doseženo z obliko in tehniko, ki je natančno usklajena z motoričnimi sposobnostmi in naravnim gibanjem otroka. LIKEaBIKE je najbolj primeren za otrokovo potrebo po aktivnosti in je najboljša možnost, ki poveča otrokovo samozavest. Otrok se nauči ravnotežja zelo hitro, tako da je neprijetno učenje vožnje s pravim kolesom nepotrebno.

Kakšne ugodnosti imajo ob nakupu otroškega kolesa Like a bike starši?

Predvsem se starši lahko sprostijo, saj se otrok počuti udobno in ponosen je na svojo vožnjo s kolesom. Sprehod v parku ali na plaži postane užitek za vse. Zdaj je mogoč tudi tek brez otroškega vozička.

Kako deluje LIKEaBIKE?

Ko se otroci prvič poskusijo voziti s kolesom brez pedal LIKEaBIKE, se z njim igrajo, kot se bi z lesenim konjičkom. Najprej se naučijo udobno sedeti na sedežu. Kmalu začnejo z njim hoditi, nato teči. V zelo kratkem času postane mali kolesar samozavestnejši in z odrivi z obema nogama pridobiva na hitrosti. Če se LIKEaBIKE začne nagibati na eno stran, otroci z nogami nagonsko obdržijo ravnotežje. Opogumljeni z občutkom, da so nekaj dosegli in zaradi lahkega vozila, bo vaš otrok obvladal LIKEaBIKE s samozavestjo in gotovostjo v nekaj dneh. Najpomembnejša stvar, ki jo otrok doseže v prvih poskusih, je občutek samostojnosti in, da se lahko že od samega začetka vozijo sami.

Koliko LIKEaBIKE tehta?

Teža je odvisna od družinskega člana, ki ste si ga izbrali:

LIKEaBIKE Forest: 3,7 kg
LIKEaBIKE Mountain: 3,5 kg
LIKEaBIKE Spoky: 3,4 kg
LIKEaBIKE Jumper: 3,4 kg
LIKEaBIKE Mini: 3,5 kg
LIKEtoBIKE: 7,5 kg

Iz kje izhaja LIKEaBIKE?

LIKEaBIKE je kakovostno načrtovan in oblikovan v Nemčiji. Praktično igrač je prvotno razvil priznani oblikovalec Rolf Mertens leta 1997 za svoje otroke. LIKEaBIKE je res edinstven. Samo zanj so si morali umislili novo kategorijo igrač.

Je višina sedeža prilagodljiva?

Višina sedeža se lahko prilagodi na petih stopnjah, s 33 cm na 43 cm. Na voljo je tudi podaljšek za sedež za večje otroke.

Ima LIKEaBIKE garancijo?

Da, vsak LIKEaBIKE ima dveletno garancijo.

Je potrebno kakšno sestavljanje?

Leseni LIKEaBIKE: Na vilice morate namestiti krmilo. Dva vijaka in ustrezni ključ so vključeni v paket. Mogoče je potrebo tudi napihniti pnevmatike. Če želite lahko naknadno naročite tudi tlačilko.

LIKEaBIKE Jumper: Na okvir morate pritrditi 4 dele: krmilo, sedež in dva kolesa. Krmilo pritrdite s krmilno sponko. Sedež potisnite in prilagodite v kanal za sedež (pritrdite z vzvodom s hitrim spustom). Kolesa vstavite v sprednje in zadnje vilice in varno zategnite kolesne matice. Na kolesu Jumper je tudi elastomer, ki ublaži ustavitev za voznike lažje od 13 kg. Otroci težji od 13 kg naj vozijo s tršim elastomerom, ki je prav tako priložen. Za več podrobnosti si lahko preberete priložena navodila za sestavljanje.Kakadu d.o.o.
Pilonova 34
1000 Ljubljana
Tel: 051-346-955
E-mail: prodaja@kakadu.si
Url: www.kakadu.si